Distraheret bilist kørte 127 km/t og var ikke klar over, at han manglede et dæk

28/02/2024 22:07

|

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En distraheret bilist kørte af sted med næsten 130 km/t, uden at være klar over, at han manglede dæk.

Mest læste i dag

En TikTok-bruger har delt en video, hvor man kan se, hvordan en bilist kører med høj hastighed på en motorvej uden et dæk. Ifølge Yahoo har bilisten åbenbart ikke været klar over, at han manglede et dæk på sin bil.

Det er ikke blevet specificeret, hvor den bizarre episode fandt sted, men i videoen kan man høre en person omtalte det som 'en total uansvarlighed med en imponerende hastighed og en følelse af ansvarsløshed'. Personen siger også, at 'Gud må beskytte de personer, der er inde i bilen, ellers vil de dø'.

"Se bare den bil. Den kører på fælgen. På fælgen. Det her ser man ikke engang i film", siger personen, der tilsyneladende kører bilen og forsøger at holde sig tæt på, således at passageren kan fortsætte med at filme.

Personen zoomer derefter ind på speedometeret på bilen, hvor man kan se, at de kører 127 km/t. Derfor er der ingen tvivl om, at det hele foregår ved høj fart.

Efter nogle sekunder begynder bilen uden dæk at sænke farten og trækker ind til siden, hvorved bilisten bag dem bemærker: 'Vi filmer, og hvis vi kan hjælpe, vil vi gøre det'.

Derefter stiger passageren ud og spørger bilisten, der spillede høj musik, om han ikke havde lagt mærke til det, hvortil han svarer nej.

"Du vendte dig ikke om tidligere. Det gode er, at det ikke blev værre," siger personen derefter.

På billederne kan man se, at bilen mangler det højre bagdæk, og omkring fælgen kan man se resterne af dækket. I kommentarsporet er der naturligvis mange, der har reageret på den chokerende video.

"Har han aldrig kørt bil? For når et dæk er fladt, kan du mærke det. Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det føles at køre uden et dæk," skrev en bruger.

"Måske ville han ikke stoppe, fordi han troede, at nogen fulgte efter ham," lød det fra en anden.

"Med al den støj, kan ingen undre sig over, at han ikke hørte det. Det ser ud til, at han ikke kender bilen så godt," skrev en tredje.

"Når det er din første bil, og du aldrig har hørt et dæk sprænge før," kommenterede en fjerde.

"Mange af os kan lide at køre med musik, men det anbefales at slukke den fra tid til anden og tjekke, at der ikke høres noget mærkeligt," lød det fra en femte.