Datter satte kamera op for sin mors sikkerheds skyld - men en dag tager situationen en uhyggelig vending

16/10/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
En dag skete det, som datteren havde håbet, aldrig ville ske.

Mest læste i dag

I vores livsrejse er det vores forældres kærlighed og omsorg, der forme os til de individer, vi udvikler os til. Når vores forældre imidlertid ældes, er det vores opgave at sikre deres trivsel og lykke.

For Colette Kingston har denne opgave fået særlig betydning, især efter hendes fars bortgang, hvorefter hendes mor, Opal, blev efterladt alene. Colette følte, at det var hendes ansvar at invitere sin mor til at bo hos hende og hendes mand efter hendes fars død, men Opal takkede venligt nej til tilbuddet, som Bored Daddy rapporterer.

Selvom Colette respekterede sin mors beslutning, voksede hendes bekymring i takt med, at Opal nærmede sig 80 år og blev diagnosticeret med demens. Gentagne gange tilbød Colette at hjælpe sin mor med at flytte ind, men Opal forblev i sit eget hjem.

Det hele tog en uventet vending, da Colette besluttede at installere et sikkerhedskamera uden for Opals hus. Kameraet blev sat op med det formål at overvåge eventuelle bevægelser uden for huset og afslørede til sidst en hjerteknugende hændelse.

En dag, mens Opal forsøgte at flytte skraldespanden, mistede hun balancen og faldt, hvilket medførte et hovedstød. Colette overværede ulykken på kameraet og skyndte sig straks for at hjælpe sin mor. Heldigvis var en venlig sanitetsarbejder ved navn Shelby i nærheden og trådte til for at hjælpe den ældre dame på benene igen.

Siden den dag har Shelby spillet en central rolle i Opals liv. Han besøger hende regelmæssigt og sørger for hendes sikkerhed, hvilket har ført til en tæt og varm relation mellem de to. Shelby har bragt glæde og tryghed ind i Opals tilværelse.

Colette har for nylig delt en hjertevarm video på Facebook, hvor Opal og Shelby udveksler venlige ord og smil. Du kan se videoen i klippet nedenfor.