Kvinde slår den vilde hest der løber ind på stranden: Hendes beslutning skulle snart vise sig at være en dårlig idé.

16/10/2023 07:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Det kom hun hurtigt til at fortryde.

Mest læste i dag

Sommeren tiltrækker mange mennesker til stranden, og for de fleste betyder det tid ved kysten. Det er velkendt, at der er visse badeetiketter, som de fleste er opmærksomme på. Normalt forbinder folk disse regler med de flag, der signalerer sikkerhedsforholdene på stranden.

Det er imidlertid ikke alle, der er klar over, at der også findes advarselsskilte, der oplyser om dyrelivet på stranden. Dette var noget, en kvinde valgte at ignorere, og som et resultat er hendes handlinger nu kendt verden over.

Kvinden, som du kan se i videoen nederst i artiklen, besøgte Assateague Island, der er kendt for sit vilde dyreliv. På stranden var der advarselsskilte, der tydeligt indikerede, at man ikke måtte nærme sig de vilde dyr, men alligevel besluttede kvinden sig for at nærme sig en stor vildhest med en skovl i hånden, da den tilsyneladende havde forvildet sig ned på stranden.

Hendes beslutning fik hurtigt konsekvenser, da hun på blot et øjeblik endte med at sidde på sandet. De fleste, der ser videoen nedenfor, vil sikkert være overbeviste om, at hun aldrig vil gentage den samme fejl igen.

Du kan se videoen herunder: