Sur smiley og kæmpebøde: Talrige hygiejneproblemer fundet hos lokal SuperBrugsen

16/10/2023 05:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Fødevarestyrelsen gjorde et chokerende og ulækkert fund i dagligvarebutikken.

Mest læste i dag

I en nylig inspektionsrapport fra Fødevarestyrelsen har SuperBrugsen på Nørre Alle i Hørning fået tildelt en "sur smiley" og en bøde på 20.000 kroner på grund af manglende hygiejne i butikken. Rapporten, dateret den 20. september, afslørede flere problemer vedrørende rengøring og opbevaring af fødevarer i supermarkedet.

Dette blev rapporteret af Se og Hør.

Kontrolrapporten konstaterede, at der var sorte belægninger og kondensvand på bunden af samtlige kølediske i butikken, hvor produkter som sild, færdigpakkede lakseprodukter, ost og pålæg opbevares.

Kritikken inkluderede også drikkevarehylder, hvor indtørret væske blev fundet på hylder og omkring gulvet.

Selv i grøntafdelingen blev manglende rengøring påpeget, med krummer, støv og madrester langs kanten ved kasserne og bag dem.

SuperBrugsen i Hørning har påtaget sig ansvaret for situationen og udtalt, at de tager rapporten alvorligt. De har allerede implementeret tiltag for at rette op på de identificerede problemer og forbedre rengøringen i butikken.

Supermarkedet har forsikret deres kunder om, at der vil blive udført hyppigere inspektioner og kvalitetskontroller for at sikre korrekt opbevaring og præsentation af fødevarerne. De er fast besluttede på at genopbygge deres omdømme og sikre, at kunderne kan handle med tillid i butikken.