Børnefødselsdag endte i tragedie: Familiefar død i ulykke

03/05/2023 11:03

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
En 49-årig familiefar fra Lancaster er afgået ved døden efter en alvorlig ulykke i Kong Adventure Center.

Mest læste i dag

Det, som skulle have været en hyggelig børnefødselsdag i Kong Adventure Center i Keswick, Cumbria, endte lørdag den 22. april i tragedie for en familie fra Lancaster.

Her var 49-årige Carl O'Keeffe til fødselsdag hos sin niece, da han faldt ned fra en klatrevæg og landede i en slags hule, hvor han sad fast i flere timer.

Det skriver The Guardian.

Da personalet ikke var i stand til at redde ham ud, blev beredskabet tilkaldt.

Efter fire timer lykkedes det dem at få Carl O'Keeffe op fra hulen. Herefter blev han bragt til intensivafdeling på Cumberland Infirmary i Carlisle, England.

Desværre viste det sig, at skaderne var så alvorlige, at lægerne ikke formåede at redde hans liv. Han døde blot otte dage senere.

- Mit hjerte er knust. Ligesom resten af ​​vores familie, lyder det blandt andet fra hans storesøster, Olivia Short, i et længere opslag på Facebook.

En talsmand for Kong Adventure Center udtalte følgende:

- Lørdag den 22. april sad et medlem af offentligheden fast i hulesystemet ved Kong Adventure. Personalet forsøgte at hjælpe manden og fulgte alle nødprocedurer, men det blev tydeligt, at der var behov for hjælp udefra.

- Brandmandskab, bjergredning, huleredning, paramedicinere og Kong-personale arbejdede derefter på at redde den tilskadekomne, som blev bragt til Carlisle hospital for yderligere behandling.