Bilister forbløffet over bilejer; Deler 'magisk' trick til at fjerne overfladeridser på din bil

08/05/2023 11:25

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Bilister har svært ved at tro deres egne øjne, når de ser Devon fjerne ridser fra sin bil med blot to simple ingredienser.

Mest læste i dag

En mand har vakt nysgerrighed blandt sine følgere, da han delte et rengøringstrick til at fjerne ridser fra sin bil "som magi".

Devon, der deler en række "meningsløse livshacks" på TikTok, sagde, at han ønsker, at han havde kendt til trickene tidligere for at gøre sit liv lettere.

Det inkluderer et tip til at fjerne ridser fra metalfacader – i dette tilfælde viste han seerne, hvordan det fungerer på en bil.

I videoen delte den 23-årige 'opskriften' til at hjælpe med at fjerne ridser.

"Hvis du blander hvid eddike og kokosolie sammen og putter det på en klud, kan du tørre overfladeridser i bilens lak væk, som om det er f***ing magi." fortæller han i videoen.

Foto: TikTok

Devon nævnte ikke mængdeforholdet mellem kokosolie og hvid eddike, men dyppede håndklædet i blandingen og tørrede det over en hvid ridse på en rød bil.

"BAM! Væk er den, værsgo," tilføjede han.

Foto: TikTok

Bilejere og bilister var målløse, og nogle stillede spørgsmålstegn ved, om "nogen kan bekræfte dette trick".

En kommenterede: "Det afhænger af ridserne, hvis de er overfladiske, kan de let poleres og vokses."

En anden skrev: "Det holder ikke længe. Den eneste måde at fjerne ridser helt er at slibe området og derefter polere med voks."

"Olien fylder kun midlertidigt ridserne," sagde en anden.

Devon delte også nogle andre "livshacks", herunder at fortælle folk, at forvarmning af ovne ikke er nødvendigt.

"Det ødelægger ikke maden, fordi den stadig vil blive tilberedt på nøjagtig samme måde," forklarede han og tilføjede, at forvarmningsfunktionen er tidskrævende og omkostningsfuld i forhold til strømforbrug.

Herunder kan du se Devon, der viser hvordan tricket virker.