Advarsel fra Apple-eksperter: Hvis du ejer en af disse to iPhones, skal du sælge den omgående

17/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Efter Apples september-begivenhed vil det være for sent.

Mest læste i dag

En bestemt gruppe iPhone-brugere modtager nu uheldige nyheder.

To bestemte iPhone-modeller står over for en betydelig værdinedgang, da den kommende opdatering ved navn iOS 17 er på vej, men disse to modeller vil ikke kunne opdatere til den.

Dette er blevet rapporteret af The Mirror.

Det faktum, at disse to modeller ikke vil modtage opdateringen, betyder, at deres værdi forventes at falde, hvilket kan resultere i en betydeligt lavere pris, når de forsøges solgt.

Den engelske avis anbefaler derfor, at ejere af iPhone 8, 8 Plus og iPhone X samt tidligere versioner overvejer at sælge deres telefon så hurtigt som muligt.

Det vurderes, at de nævnte modellers værdi vil falde med omkring 50 procent, når den nye opdatering bliver tilgængelig for nyere modeller.

Faktisk er prisen allerede begyndt at falde.

En iPhone X koster allerede nu omkring en tredjedel af sin oprindelige pris ved lancering.

Da Apples begivenhed i september nærmer sig om en måned, begynder tiden også at rinde ud for at sælge den ældre telefon, da værdien forventes at falde efter begivenheden.

Apple-eksperter har udtalt følgende til den britiske avis:

“Dette kan have katastrofale konsekvenser for ejere af iPhone X eller 8, da værdien af deres enheder forventes at falde som følge af disse nyheder.”

Sikkerheden kan også blive påvirket negativt, hvis de seneste iOS-opdateringer ikke kan installeres, hvilket yderligere understreger vigtigheden af at skille sig af med denne model inden lanceringen.