9-årige William blev mobbet på grund af sin t-shirt: Dagen efter kan han ikke tro sine egne øjne

29/09/2023 15:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Det hele vendte op og ned med et snuptag.

Mest læste i dag

Gennem årene har mobning fået mange børn til at skifte skole, og det er et udbredt problem. Konsekvenserne af mobning kan have langvarige virkninger og skade offerets selvværd betydeligt.

Et eksempel på dette er William, en ni-årig dreng, der tog en vigtig beslutning for at øge opmærksomheden omkring brystkræft. Han købte en lyserød T-shirt med teksten 'Tough Guys Wear Pink' og bar den stolt i skolen.

Desværre blev William uforberedt på, at hans handling ville udløse en strøm af negative reaktioner fra hans klassekammerater, der begyndte at mobbe ham på grund af hans t-shirt.

William var hjerteknust og forlod skolen i tårer den dag. Hans mor blev vred, da hun indså, at hendes søn blev mobbet på grund af farven på hans tøj, ifølge en artikel fra Bored Daddy.

William havde ingen lyst til at vende tilbage til skolen, men så trådte en lærer ind i billedet.

Da den ni-årige dreng dukkede op i skolen dagen efter, blev han overrasket over at se, hvad hans lærer havde gjort for ham.

Læreren David Winter havde hørt om mobningen og besluttede at vise sin støtte ved at iføre sig en lyserød skjorte dagen efter.

Denne smukke gestus betød meget for William, og han begyndte at føle sig mere tryg:

"Jeg føler mig mere komfortabel nu. Det generer mig ikke længere," udtalte William efter sin lærers stærke støtte mod mobberne.

Nedenfor kan du se et billede af læreren og eleven.

Foto: YouTube