60-årige Kevin investerede 130.000 kroner i personlig nummerplade: Det blev starten på et mareridt

13/04/2024 10:48

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kevin kom senere til at fortryde købet af den personlige nummerplade inderligt.

Mest læste i dag

Når folk investerer i en personlig nummerplade, gør de det ofte for at udtrykke deres unikke identitet.

Det bliver en måde at tilføje et personligt præg på et køretøj, der spejler ejerens karakter, interesser eller selv hans eller hendes livshistorie.

Kevin, en 60-årig mand, købte en personlig nummerplade som en hyldest til sin afdøde hustru og som en finansiel investering.

Men dette køb har han dybt fortrudt.

Ifølge Sud Info og The Mirror investerede den britiske mand for nogle år siden 15.000 pund (cirka 130.000 danske kroner) i en nummerplade med teksten "MA55 AGE", hvilket minder om ordet 'massage'. Hans afdøde kone var massør, så det var også ment som en hyldest til hende.

Kevin troede, baseret på oplysninger fra salgsplatformen Regtransfers, at nummerpladen ville fordoble sin værdi inden for få år.

Desværre viste virkeligheden sig at være helt anderledes.

Da han forsøgte at sælge nummerpladen efter et par år, opdagede han, at den maksimalt kunne indbringe 6.000 pund (omkring 50.000 kroner).

Kevin var fortørnet og følte sig bedraget af platformen: "Jeg investerede alle mine penge i dette og troede, jeg ville kunne fordoble beløbet."

Denne dårlige investering har tvunget ham til at flytte ud af sit hus og ind hos en ven.

Regtransfers har reageret på Kevins anklager ved at påpege, at de ikke yder finansiel rådgivning, og at de kun baserer deres information på tidligere salg af lignende varer:

"Vi yder hverken økonomisk eller investeringsrådgivning... Funktionen er ment som en mulighed for brugere til at vurdere, om de potentielt kan opnå et afkast ved at købe som en investering," siger firmaet.