28-årige Tina går tur med sine to hunde, da hun vågner næste morgen, er der drama: "Jeg lignede en Teletubbies"

04/04/2024 11:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Tina vågnede en morgen uden at kunne bevæge sig. Den unge kvinde var dækket af meget smertefulde blærer.

Mest læste i dag

Tina Sabine, en 28-årig britisk studerende, forventede ikke, at en gåtur med hendes hunde ville ende på denne måde. Den unge kvinde vågnede næste morgen med blærer over hele kroppen, som bogstaveligt talt forhindrede hende i at bevæge sig.

I panik ringede Tina til en ven, som sørgede for at få hende på det nærmeste hospital. Lægerne troede først, at nogen havde hældt syre over hende - så alvorlige så skaderne ud.

"Jeg kiggede ikke mig selv i spejlet før på hospitalet, og den højre side af mit ansigt var så opsvulmet, at jeg lignede en Teletubbies," fortalte den unge kvinde til The Sun.

Kort tid efter blev hendes ansigt dækket af blærer. Det var dog ikke kun hendes ansigt, der blev ramt af det. Det gik også ud over andre dele af hendes krop.

"Mine fingre svulmede også op, så de måtte skære mine ringe af," sagde Tina.

Lægerne mistænkte derefter en allergisk reaktion. Men det var først da hun ankom til et hospital i Birmingham, at den studerende fik den egentlige diagnose. Hun var kommet i kontakt med kæmpebjørneklo, som er en giftig plante.

Den unge kvinde mente, at det måtte være sket dagen før, da hun gik tur med sine hunde, Mocha og Latte. Tina måtte blive på hospitalet i en måned, og hun kunne ikke gå i to uger. Efterfølgende skulle hun bruge en stok for at bevæge sig, ligesom det tog hende lang tid at genvinde brugen af sin højre hånd.

Tina gik tilbage til det sted, hvor hun var kommet i kontakt med den giftige plante, og blev chokeret over at opdage, at den stadig var der.

"Det er skræmmende at tænke på, at der er børn, der leger på stedet og kan røre ved den," sagde hun.