2-årige Daniel overtager fars mikrofon og synger en Elvis-klassiker

01/01/2024 06:37

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Lille Daniel er blot 2 år gammel, men han har allerede taget hele nettet med storm.

Mest læste i dag

I en Facebook-video får vi et glimt af den kun 2-årige Daniel, der udforsker en mikrofon for første gang. Udstyret tilhører hans far, Steven Converse, en musiker. Efter at have hørt Daniel synge i mikrofonen, kan man antage, at Steven har været stolt af sin lille søn.

Trods hans unge alder synger Daniel ikke en simpel vuggevise eller børnesang. Han tager initiativ til at synge Elvis-klassikeren 'Can't Help Falling In Love'. Resultatet af dette øjeblik har skabt en sensation online.

Efter at videoen blev delt på Facebook, er den blevet set mere end 2,1 millioner gange, hvilket klart gør den til en viral video på det sociale medie.

"Daniel tester mikrofonen for første gang, kun 2 år gammel. Han bad om at synge Elvis. Denne video bliver stadigvæk afspillet dagligt hjemme hos os," skriver Steven til videoen, som han har delt på sin Facebook-profil.

Det er uundgåeligt at anerkende, at den lille dreng besidder en unik evne til at synge og ramme tonerne i Elvis-klassikeren.

Mange finder det imponerende, at en blot 2-årig dreng kan levere en så fantastisk præstation. Videoen har genereret over 1.200 kommentarer, hovedsageligt positive og rosende ord til den unge Daniel.

Videoen, delt af Daniels far, Steven Converse, har også fået mere end 8.300 'synes godt om'-reaktioner på Facebook.

Hvis du er nysgerrig efter at høre, hvordan 2-årige Daniel lyder, mens han synger Elvis-klassikeren 'Can't Help Falling In Love', kan du se videoen nedenfor.