11-årig dreng mishandlet i hjemmet: Reddet af tjener på lokal restaurant

19/01/2021 14:41

|

Lukas Jepsen

Foto: Orlandos Politi

Mest læste i dag

Et restaurantbesøg skulle vise sig at blive en 11-årig drengs redning, da en modig tjener blev opmærksom på drengens tilstand og forældrenes mishandling.

En modig kvindelig tjener blev mistænkelig da familien var på besøg på en restaurant, og det viste sig at blev en 11-årig drengs redning – Det skriver CNN.

Drengen var med de nu anholdte forældre på besøg på en restaurant i Orlando, i delstaten Florida, USA, og det var her mistanken om mishandlingen først startede.

”Vi havde haft en potentiel drabsefterforskning, hvis hun ikke havde blandet sig, som hun gjorde,” - Udtalte politichefen i Orlando, Orlando Rolon. Og ja, han hedder det samme som byen.

Det var tjeneren Flavaine Carvalho der lagde mærke til at drengen havde rifter i ansigtet, og at han derudover sad med mundbind og hætte på, mens resten af familien tog for sig af retterne.

Da hun forsigtigt spurgte indtil situationen, og om maden var i orden, svarede forældrene at drengen ville spise sin mad derhjemme.

”Jeg tænkte, at jeg blev nødt til at gøre noget. Jeg kunne ikke lade ham gå uden at gøre noget,” – fortæller hun til CNN.

Derfor afleverede hun først en seddel til drengen uden at forældrene så det, der spurgte om han var okay, hvortil drengen rystede på hovedet.

Derefter skrev hun en ny seddel, hvorpå der stod: ”Har du brug for hjælp” og drengen nikkede.

Det fik alarmklokkerne til at ringe hos tjeneren, der derfor kontaktede politiet. Familien blev bragt til afhøring, og her kunne drengen fortælle at han blev fysisk mishandlet af sin stedfar, og at det ikke var unormalt at han blev slået med en kost, hængt op i anklerne, eller fik nægtet mad som straf.

Forældrene er nu anholdt og den 11-årige dreng og hans fireårige lillesøster fjernet fra hjemmet.