TV 2-korrespondenten Jesper Steinmetz tjener millioner: Her er det nøjagtige beløb

23/10/2023 14:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det lader ikke til, at den populære TV 2-profil mangler penge på kontoen.

Mest læste i dag

Den anerkendte TV 2-korrespondent, Jesper Steinmetz, ser pengene strømme ind. I august valgte han at sætte sin rummelige Frederiksberg-lejlighed på 96 kvadratmeter til salg til den imponerende pris af 6.495.000 kroner, og allerede inden september var omme, var den blevet solgt.

Denne opsigtsvækkende information er rapporteret af Ekstra Bladet.

Det er værd at bemærke, at Jesper Steinmetz oprindeligt erhvervede lejligheden tilbage i 2004 for den beskedne sum af 2.470.000 kroner. Nu er den blevet afsat for en forbløffende pris på 6.275.000 kroner. Ved blot en simpel beregning kan man regne ud, at han har opnået en betydelig fortjeneste på lejligheden.

Præcis beregnet løber denne fortjeneste op i 3.805.000 kroner. Det skal dog bemærkes, at dette beløb kun gælder, hvis Jesper Steinmetz ikke har brugt penge på renovering eller andre forbedringer.

Flytter til London

I midten af august meddelte korrespondenten på sin Instagram-profil, at han var i færd med at flytte til London, hvor han har opholdt sig siden begyndelsen af september.

Han delte følgende på de sociale medier: "Lige siden min ungdom har jeg næret en drøm om at bosætte mig i denne fantastiske storby, som er kendt for sin teaterverden, litteratur, arkitektur og rige historie." Han fortsatte med at udtrykke sin begejstring: "Jeg er fyldt med glæde over muligheden for at rapportere fra et Europa, der, ligesom USA, står over for en voksende økonomisk kløft og er præget af en konflikt, som tvinger os til at forsvare de frihedsprincipper og værdier, der er karakteristiske for vores europæiske identitet."

Hvis du ønsker at læse hele opslaget, kan du klikke her.