Tidligere DR-vært afslører vilde løndetaljer: Så meget blev hun betalt

25/06/2023 18:12

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Den tidligere DR-vært fik styrtende med penge for sit arbejde.

Mest læste i dag

Tiden skal spoles tilbage til maj måned 2017, da den 42-årige DR-vært, Nynne Bjerre Christensen, på dette tidspunkt trak sig fra Danmarks Radio.

Efter 12 i branchen og over 1000 udsendelser valgte hun at træde tilbage for at kunne tilbringe mere tid med familiens yngste medlemmer.

Sådan stod det skrevet i et opslag på hendes Facebook på daværende tidspunkt.

“Det er verdens bedste job, så det giver sig selv, at det er svært og har taget lang tid, at komme til den beslutning”, skrev hun yderligere.

Efter tiden hos DR har hun fået et job som moderator. 

En moderator er en "person der skal lette den mundtlige eller skriftlige kommunikation mellem to eller flere parter, fx ved en konference eller et møde eller på internettet”. Det kan være i forbindelse med debatter eller andre slags møder.

Lønnen klager hun ikke over

Henrik Qvortrup og Nynne Bjerre taler om hendes nye job som moderator i Ekstra Bladets podcast ‘Q og Co’.

Og her løfter Nynne Bjerre Christensen sløret for nogle saftige detaljer om hendes løn på det ‘nye’ job.

Det skriver Ekstra Bladet.

“Jeg tager 15.000 kr. for en debat, 25.000 kr. for en hel dag og 20.000 kr. for en halv dag. Og det har faktisk været prisen i alle årene”, fortæller Nynne Bjerre Christensen, der ikke troede sine egne øjne, første gang hun så priserne.

Hun forklarede også i podcasten, at det føltes som at vinde i lotto grundet de høje beløb for blot en enkelt dags arbejde.

Den dag i dag har hun fået mere indsigt og bedre forståelse for, hvorfor lønningerne er så høje. Herunder er der blandt andet det store ansvar, man har på sig.