Stor airfryer-nyhed: Nu er løsningen på et udbredt problem endeligt fundet

02/07/2024 14:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Mange husholdninger kæmper med det - men nu er løsningen fundet.

Mest læste i dag

Airfryere vinder stadig mere popularitet i danske hjem, hvor danskerne sætter pris på den effektive madlavningsmetode.

Samtidig står mange køkkener overfor pladsudfordringer, da arbejdsfladen ofte er begrænset.

I en pressemeddelelse til Nyheder24.dk fremhæver Ninja den nye Ninja Double Stacked Airfryer som en innovativ løsning. Denne model har to skuffer stablet oven på hinanden, hvilket sparer plads samtidig med at den øger tilberedningskapaciteten.

Traditionelle side-by-side airfryere har ikke været en bæredygtig løsning for mange husholdninger, som har måttet vælge mellem kapacitet og rodet køkkenbord.

Med den nye Ninja Double Stack XL Air Fryer behøver man ikke længere gå på kompromis. Denne airfryer giver førsteklasses tilberedningsmuligheder med høj kapacitet og reducerer bordpladsforbruget med 30% takket være det lodrette design med to kurve.

Ninja Double Stack XL Airfryer tilbyder en tilberedningskapacitet på 9,5 liter fordelt på to separate kurve, som kan bruges individuelt til forskellige tilberedningsmetoder, temperaturer og tilberedningstider. Den leveres desuden med ekstra bakker og kan tilberede mad til op til otte personer.

Fryeren inkluderer seks tilberedningsfunktioner: Air Fry, Max Crisp, Roast, Bake, Dehydrate og Reheat.

Dimensionerne er H38,5 cm x B28 cm x D47 cm, og den kan tilberede mad op til 55% hurtigere og bruge op til 55% mindre energi end traditionelle ovne.

For at fejre lanceringen af Ninja Double Stack XL Airfryer bød den velkendte Maître D, Fred Sirieix, velkommen til Ninjas midlertidige Double Stack Airfryer Restaurant på Londons Southbank.

Pop-up-restauranten gav besøgende en uforglemmelig madoplevelse med retter præsenteret som 'dobbeltstakke', der var både smagsfulde og visuelt imponerende, samtidig med at den viste, hvordan man optimalt udnytter pladsen i køkkenet med airfryeren.