Seksårig pige satte sig i spa fra Harald Nyborg: Men efter 20 minutter tog situationen en uforudset vending.

26/08/2023 19:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det var først efter 20 minutter, det gik op for moren, at alt ikke var, som det burde være.

Mest læste i dag

En overraskende twist af begivenheder foldede sig ud. Det var sådan, man kunne beskrive den hyggelige grill-aften, som Ceren Søndergaard havde planlagt for sin seksårige datter og venindens fireårige søn.

Ceren havde gjort deres nyanskaffede spabad klar til brug, så de to børn kunne få en oplevelse med det.

Alt forløb efter planen, indtil en uventet hændelse vender hele aftenen på hovedet. Ifølge en rapport fra Ekstra Bladet tog begivenhederne en uventet drejning.

Da Ceren forsøgte at løfte sin datter op af vandet, oplevede hun pludselig noget, hun slet ikke havde regnet med. Hun forklarer: "Da jeg rører ved hende, gennemstrømmer en voldsom elektrisk stød min arm og går ned gennem min ryg."

I forsøget på at løfte datteren igen, oplever Ceren den samme elektriske stød gennem sin krop.

Hun reagerer hurtigt ved at kontakte lægevagten, som omgående råder dem til at opsøge skadestuen.

I tilfælde af elektriske stød er det værst tænkelige scenarie mulig hjerneskade, der kan påvirke hjerterytmen og potentielt føre til hjertestop.

Efter hændelsen er Ceren rystet, og hendes utilfredshed rettes også mod det spabad fra Harald Nyborg, som ikke udløste nogen form for alarm eller advarsel, selvom der var fare på færde.

Ceren bemærker: "Da jeg kigger på motoren bag på spabadet, opdager jeg, at der står 'fejl' med røde bogstaver, men der er ingen lyd eller signaler. Dette burde simpelthen ikke kunne forekomme."

Lykkeligvis blev de alle sammen sendt hjem igen efter undersøgelser, der viste, at alt var som det skulle være.