REMA 1000 har aldrig flerstyks-tilbud: Her er den opsigtsvækkende årsag

19/10/2023 15:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Ikke mange kender den egentlige årsag til REMA 1000's mangel på flerstykstilbud.

Mest læste i dag

Hvis du tilhører dem, der har undret sig over, hvorfor Rema 1000 aldrig kører tilbud på flere enheder, så er du kommet til det rigtige sted.

Det er klart for enhver, at bæredygtighed og miljøbeskyttelse er to emner, som står højt på listen hos danske dagligvarekæder. Men for REMA 1000 er dette ikke noget nyt.

I mere end 15 år har denne discountkæde samarbejdet tæt med foreningen "Stop Spild Af Mad" for at tage fat på problemet med madspild på forskellige fronter.

En af de mest betydningsfulde skridt, REMA 1000 har taget for at bekæmpe madspild, var at tilbyde varer i passende mængder, der passer til kundernes behov.

Dette er rapporteret af Mit Østerbro.

Kæden har valgt at droppe tilbuddene på flere enheder, som tidligere pressede overskudslagervarer ind i systemet.

Anders René Jensen forklarer, "Der er ingen grund til, at forbrugerne skal smide varer ud, som de ikke har brug for. I dag sælger vi en bred vifte af varer i mindre portioner end tidligere. Uanset om kunderne køber 1 eller 5 enheder af varen, er prisen altid den samme."

Selvom dette initiativ blev mødt med tvivl i begyndelsen, har det siden udviklet sig til en vigtig del af deres forretningsprofil, og forbrugerne har reageret positivt.

REMA 1000 ser også deres indsats mod madspild som et partnerskab med kunderne. De arbejder sammen med forbrugerne for at finde løsninger på udfordringer som madspild, bæredygtighed, sundhed og dyrevelfærd.

Dette sikrer, at bæredygtighed bliver en integreret del af hverdagen for alle, der handler i denne discountkæde.