Passagererne kunne ikke tro deres egne øjne, da de så stewarden

15/06/2023 07:00

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En flok passagerer på et 'British Airways'-fly fik sig for nyligt deres livs overraskelse.

Mest læste i dag

Rigtig mange mennesker nyder at rejse og gør det så ofte, tiden og økonomien giver mulighed for, og en rejse er ofte ensbetydende med en flyvetur. 

Det er dog langt færre, der elsker at flyve.

For mange er flyveturen nemlig blot en irriterende, langsommeligt og måske endda frygtindgydende del af rejsen, som skal overståes hurtigst muligt, men sådan havde passagererne på et 'British Airways'-fly det formentlig ikke for nyligt. 

De fik nemlig deres livs oplevelse, mens de var højt oppe i luften. 

Intimkoncert 10 km oppe i luften

Den skotske sanger Lewis Capaldi, der er verdenskendt for sange som 'Forget me', 'Someone you loved' og 'Shallow', skiftede forleden scenen ud med et passagerfly. 

Han overtog for en kort stund jobbet som steward på et 'British Airways'-fly, og det var tydeligt at se på passagerernes ansigt, at de ikke havde forventet at få serveret snacks og drikkevarer af en verdensstjerne. 

Der gik dog ikke længe, før Capaldi skiftede drinksvognen ud med sin trofaste guitar og afholdt en intimkoncert for de overraskede passagerer, som stort set alle sammen sad med åben mund og filmede oplevelsen. 

Capaldi sang lidt af hans nyeste sang, 'Wish you the best', og du kan høre, hvordan det lød i videoen herunder:

Videoen er på få dage gået viralt på blandt andet TikTok, hvor den har fået hundredetusinde 'likes' og millioner af visninger.