Pas på hvis du støder på brødkrummer foran din hoveddør

14/07/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Opdager du, at der ligger brødkrummer foran din hoveddør, så skal du være påpasselig.

Mest læste i dag

Hvis du i den nærmeste fremtid bemærker, at der pludselig er brødkrummer foran din dør, kan det tyde på, at du muligvis har været et potentielt mål for indbrudstyve. Disse tyve benytter sig faktisk af en 'ny' smart taktik for at afgøre, om du er hjemme, og hvis ikke, udnytter de situationen.

Advarslen kommer fra en person, der advarer om netop denne taktik. Vedkommende har skrevet et længere opslag på Facebook, som lyder som følger:

"I går eftermiddag, da jeg kom hjem og åbnede hoveddøren, faldt der nogle hvide brødstykker ned på jorden foran mig. Brødresterne lå oven på døren mellem karmen og gulvet," fortæller manden og uddyber:

"Hvis jeg ikke havde opdaget brødet, kunne fuglene have spist det i fred og ro, og alle spor ville være forsvundet. Smart. Hvis brødstykkerne stadig var der efter mørkets frembrud, kunne tyvene komme forbi og se, at ingen var hjemme endnu, og derefter begå indbrud," skriver han i opslaget og afslutter med en opfordring.

"Så vær opmærksom på din hoveddør og på mystiske personer i området," lyder hans afsluttende bemærkning.

Denne person bor i Snekkersten, en bydel i Helsingør, men advarslen spreder sig i flere Facebook-grupper. Senest er den blevet delt på Facebook-siden Helsingør, der har lidt over 20.000 medlemmer.

Vi deler derfor denne opfordring videre, så du er opmærksom på, hvad det betyder, hvis der pludselig falder brødkrummer ned fra din dør, når du åbner den.

Har du oplevet dette før?