Påske-Pepsi forvirrer: ’Kan ikke komme på en mere forfærdelig kombination’

26/03/2021 15:59

|

Redaktionen

Foto: Pepsi/PR

Mest læste i dag

Læskedrikgiganten Pepsi har forsøgt at ramme påskestemningen med en ny variant, men drikken er ikke blevet taget synderligt godt i mod af kunderne.

At store virksomheder benytter sig af diverse højtider til at promovere det ene, andet eller tredje produkt, er bestemt ikke nyt. Derfor må man også tænke ud af boksen, hvis ens ’holiday-special’ skal bemærkes i den konstant hårde kamp om kunder.

Om ikke andet, skal sodavandsgiganten Pepsi da have ros for kreativitet – eller skal de?

Pepsi har lanceret en ny smagsvariant, der kun vil være tilgængelig hen over påsken, og derfor skulle man selvfølgelig have proppet noget påskestemning ned i den 33 mililiter store dåse.

Spørger man Pepsi, er der tilsyneladende ikke noget der skriver påske, mere end skumslik gør det.

Derfor er den nye smagsvariant en blanding mellem den almindelige Pepsi, og en amerikansk form for slik kaldet Peeps - det skriver SE og HØR.

Peeps er en slags skumslik, med et tyndt lag af sukker på ydersiden, og kommer som regel i form af påskeharer- eller kyllinger, og er dermed blevet en form for påske-specialitet i det amerikanske.

Desværre er det sjældent så simpelt, at man bare kan blande to gode smage sammen, og regne med det perfekte resultat, hvilket mange brugere i øjeblikket forsøger at forklarer Pepsi.

”Jeg kan ikke komme på en mere forfærdelig kombination! Godt gået, folkens – ananas på pizza kan godt gå hjem – vi har en vinder (…) er det en aprilsnar?” – lyder det fra en bruger på Twitter, og mange er enige.

Andre undrer sig mere over, at man hos Pepsi ikke har haft fantasi til at kombinere navnene fra de to produkter.

”For det første: Aaaaad. For det andet: Hvorfor fanden hedder den ikke ’Peepsi’? Sikken en overset mulighed,”