På søndag sker det: Jem og Fix lukker overalt

08/09/2023 11:33

|

Nicolai Haugsted

Foto: Jem & Fix
Her er forklaringen bag.

Mest læste i dag

I en usædvanlig bevægelse vil det landsdækkende byggemarked Jem & Fix, der normalt holder åbent alle ugens dage, lukke samtlige 126 butikker på søndag. Årsagen? En vigtig begivenhed dagen før: den store årlige personalefest for medarbejdere fra hele landet.

Ifølge Detailfolk, et anerkendt branchemedie, har Jem & Fix indført denne ekstra lukkedag som en måde at styrke arbejdsglæden og sammenholdet på tværs af kæden. Denne femte lukkedag falder altid på den anden søndag i september og kaldes kærligt for "hviledagen," som er nærmest hellig for Jem & Fix.

Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef hos Jem & Fix, udtalte ifølge Detailfolk: "Vores personalefest er et afgørende element for at sikre, at vores medarbejdere føler sig værdsatte og styrker båndene inden for virksomheden. Det er en del af vores firma-dna."

Det er bemærkelsesværdigt, at denne byggemarkedskæde, en del af Harald Nyborg-koncernen, prioriterer en dag i ro og festligheder som et middel til at opretholde et sundt arbejdsmiljø og styrke samhørigheden blandt medarbejderne.

De øvrige fire lukkedage for Jem & Fix ligger mellem jul og nytår, hvilket giver medarbejderne mulighed for at tilbringe tid med deres familier i en travl sæson.