Nyt topvalg: Denne bank har Danmarks mest tilfredse privatkunder

03/10/2023 07:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Overvejer du at skifte bank? Så er her et kvalificeret bud på hvem du burde have i kikkerten.

Mest læste i dag

EPSI står bag den undersøgelse, der bredt betragtes som den mest pålidelige, når det kommer til at vurdere kundetilfredshed. De har netop offentliggjort deres seneste analyse af kundetilfredsheden inden for den finansielle sektor, og her topper Sparekassen Kronjylland suverænt blandt privatkunderne.

Dette er rapporteret af Ritzau.

Sofie Breum, som er Country Manager hos EPSI Rating Danmark, udtaler i den medfølgende pressemeddelelse, at "Især tilgængelighed, pålidelighed og en struktureret tilgang, der giver rådgiverne mulighed for hurtige beslutninger, udgør nøglen til deres succes."

Klaus Skjødt, administrerende direktør i Sparekassen Kronjylland, udtrykker naturligvis stor glæde over resultatet og tilføjer: "I Sparekassen har vi to overordnede mål, som er af allerstørste betydning: kunde- og medarbejdertilfredshed. Derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med, at vores kunder er tilfredse. Dette bekræfter, at vores tilgang, herunder tilstedeværelsen af personlige rådgivere for vores kunder, bliver værdsat."

Sparekassen Kronjylland har oplevet betydelig vækst i de seneste år, hvilket ifølge Klaus Skjødt afspejler, at danske bankkunder fortsat efterspørger pålidelig rådgivning.

Klaus Skjødt uddyber: "Vi kan se i undersøgelsen, at vores kunder ikke blot er de mest tilfredse, men de mener også, at vi leverer den bedste rådgivningskvalitet. Dette gør mig meget stolt. Vi investerer konstant i uddannelse af vores rådgivere, men det vigtigste er utvivlsomt den personlige relation, vi opbygger med vores kunder."

Sparekassen Kronjylland har formuleret fem kundeløfter, som er grundlaget for både organisation og kundebehandling. De fem løfter er:

1. Du får nemt fat i os.

2. Du får flere muligheder.

3. Du får hurtigt svar.

4. Du hører fra os.

5. Du får økonomisk tryghed.

Klaus Skjødt bemærker: "Derfor er det også yderst positivt, at vores resultater er stærkt påvirket af kundernes opfattelse af vores evne til at træffe hurtige beslutninger. Når vores kunder har en vision, ønsker de også at høre, om det er muligt. Dette kan vi tilbyde, blandt andet fordi vores lokale rådgivere har en betydelig beslutningskompetence, og hele organisationen er dedikeret til at sikre, at vi overholder vores fem løfter."

Sparekassen Kronjylland er i gang med den sidste finpudsning af sin strategiopdatering, hvor kunderne også har en central plads.

Klaus Skjødt afslutter med at sige: "Vores fokus på kunderne er afgørende for os. Derfor vil denne undersøgelse bestemt ikke få os til at hvile på laurbærrene. Tværtimod øger den vores motivation til at arbejde videre med at skabe de bedst mulige oplevelser for vores kunder, og det vil vi uden tvivl prioritere i dag, i morgen og fremover."

Foto: Ritzau