I kan godt begynde at glæde jer:DR annoncerer ny sæson af populær tv-serie

02/10/2023 07:08

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den igangværende niende sæson af det populære program bliver ikke den sidste.

Mest læste i dag

På tv-skærmen bugner det med datingprogrammer, hvor deltagerne søger kærligheden enten ved hjælp af eksperter eller ved at håbe på, at den eneste ene tilfældigvis dukker op blandt en stak kærestebreve. Et særligt populært show i denne genre er 'Gift ved første blik'.

I dette format får danske seere mulighed for at lære 10 modige og åbne singler at kende, som har sagt ja til at gifte sig med en komplet fremmed. Formatet har vist sig at være en stor succes.

Selvom niende sæson af DR's 'Gift ved første blik' allerede er afsluttet, behøver du ikke bekymre dig, hvis du allerede glæder dig til en eventuel næste sæson. Der er nemlig en ny sæson på vej, ifølge SE og HØR.

DR leder derfor efter modige singler, som drømmer om at blive gift med en fremmed foran et nationalt publikum, og hvis dette lyder som noget, der fanger din interesse, er tiden inde til at tage skridtet.

DR annoncerer denne mulighed på deres Instagram-konto: "Du har nu chancen for at ansøge om at deltage i den kommende sæson af 'Gift ved første blik'."

Hvis eksperterne lykkes med at finde fem nye matche til den kommende sæson, vil det blive en jubilæumssæson, da det vil være den tiende sæson af programmet.

I otte sæsoner fulgte formatet en vellykket formel, men inden niende sæson gjorde DR nogle ændringer i datingprocessen. Deltagerne i niende sæson blev matchet baseret på deres personlighedstype, kombineret med samtaler og hjemmebesøg.

I løbet af eksperimentet blev der også indsat pauser, og til sidst i forløbet skulle alle deltagerne på en fælles getaway, hvor de kunne rådføre sig med hinanden.

Derudover besluttede eksperterne, som tidligere meddelt af DR, at fjerne kravet om, at deltagerne skulle tilbringe bryllupsnatten sammen.

Hvordan den nye sæson vil udforme sig, er stadig ukendt, men det ser ud til, at ændringerne er kommet for at blive.