Nyt tiltag fra Rema 1000-butik: Bliver en betydelig fordel for kundererne

02/10/2023 05:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Initiativet gør livet noget lettere for butikkens kunder.

Mest læste i dag

I en tid, hvor adskillige lokale butikker står overfor lukning, tager en købmand i Sorø initiativ til at bevare sin kundekreds og samtidig tilbyde ekstra service.

I en verden, hvor utallige idéer er blevet udtænkt for at opretholde kundebasen og tilbyde ekstra tjenester, må Rema 1000 på Elmebjergvej i Pedersborg dog glæde sig over deres egen unikke idé.

Fra og med i dag tilbyder Rema 1000 på Elmebjergvej i Pedersborg, Sorø, transport til og fra butikken to gange om ugen, som TV 2 Øst afslører.

Købmanden bag dette projekt, Jesper Hansen, er åben omkring det faktum, at mange har efterspurgt et initiativ som dette, især efter lukningen af den lokale Aldi-butik:

"Mange har spurgt, hvad vi nu skal gøre. Så besluttede vi at tage dette initiativ," udtaler han ærligt. Han påpeger også, at det især har påvirket kunder uden bil eller dem med begrænset mobilitet.

Dette innovative tiltag er et resultat af et samarbejde med Nygaards Turist- og Minibusser. Bussen vil afgå fra Torvet i Sorø hver mandag kl. 09.15 og hver torsdag kl. 10.15, med stop ved Arkaden og Byterminalen, før den fortsætter til Rema 1000. Efter omtrent 45 minutter i butikken vil bussen transportere kunderne tilbage til deres oprindelige opsamlingssteder.

Jesper Hansen håber, at mange vil benytte sig af denne service, men han gør det klart, at han forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse busserne, hvis interessen ikke er tilstrækkelig:

"Hvis kun to personer ønsker at tage med bussen, kan det være, at vi overvejer at stoppe igen," udtaler han.