McDonald's ansat afslører den hemmelige årsag: Derfor tager de billede af dig i 'Drive in'

13/10/2023 09:59

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Street View / OBS: Genrefoto
Der er én helt særlig årsag til, at McDonalds-restauranter tager et billede af dig i 'Drive in'.

Mest læste i dag

Nogle gange er det de mindste detaljer, der kan bringe en smule ekstra glæde ind i vores liv.

For mange danskere er en tur forbi McDonald's en hurtig og nem måde at tilfredsstille sulten, og denne restaurantkæde har en særlig plads i mange hjerter.

Men når sulten melder sig, og vi beslutter os for at besøge McDonald's Drive Thru for en hurtig løsning, tænker de færreste af os over, hvad der egentlig foregår bag scenen.

Dette er præcis det, en medarbejder hos McDonald's ønsker at afsløre. Kendt som @katieeclarkee på TikTok, afslører hun den teknologiske finesse, der er afgørende for at sikre en problemfri oplevelse for kunderne.

"Har du nogensinde spekuleret på, hvordan McDonald's ved, hvilken bil der tilhører hvilken bestilling? Der er et kamera, der tager et billede af dig og din bil," forklarer Katie i en af hendes videoer.

Kameraerne er ikke kun til for sikkerhedsmæssige formål, men også for at identificere både dig og din bil. Når en bestilling er placeret, tager et kamera hurtigt et billede af bilen og forbinder det med ordren.

"Så måske skal du tænke dig om to gange, inden du beslutter dig for at plukke næsen, når du bestiller... for vi ser det, og vi dømmer dig," tilføjer hun med et humoristisk strejf.

En bruger var også overrasket over at opdage, at der var kameraer på stedet: "Wow, virkelig? Jeg havde ingen anelse om, at der var kameraer," udtrykte de ærligt, mens en anden bemærkede, at de ikke havde haft disse kameraer, da de tidligere arbejdede der, hvilket måske indikerer, at det er en ny tilføjelse til systemet.