Kunderne raser: ’Totalt latterligt system’

22/03/2021 11:37

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det verdensomspændende gør-det-selv møbelgigant IKEA er havnet i massivmodvind, i et stormfuldt hav af utilfredse kunder.

Som så mange andre brancher og industrier, har IKEA været hårdt ramt af, at kunder i længere perioder ikke har kunne komme i butikken. Så som så mange andre steder har man forsøgt at tænke ud af boksen, og et bookingsystem blev den foretrukne løsning.

Desværre har bookingsystemet vist sig at skabe flere problemer end løsninger, sådan opleves det hvert fald blandt mange kunder.

På Trustpilot vælter det i øjeblikket ind med negative kommentarer fra kunder, der i særlig grad er frustrerede over det bookingsystem, der skulle gøre det muligt at hente sine vare, meget som med takeaway mad.

En af de mange utilfredse kunder er 42-årige Louise Maria Winstedt, der overfor B.T. har delt sine negative oplevelser med møbelkædens bookingsystem.

”Totalt latterligt bookingsystem for at besøge IKEA – det fejler hele tiden – siger, at det ikke kan gennemføre bookingen, da der er en anden, som har bestilt tiden. Men tiden står stadig ledig mange timer efter,”

Hun skulle bruge nogle skabsmoduler og en sofa, men ville gerne se varerne først, og besluttede sig derfor for at bestille en tid – Det skulle vise sig at være en kamp.

”Så gik jeg ind for booke en tid til det (...) Jeg valgte en ledig tid, men når man har tastet sine oplysninger ind, siger systemet så, at der er opstået en fejl, og at en anden har booket tiden,”

Som sagt, er Louise Maria Winstedt langt fra den eneste, med den slags oplevelse, da Trustpilot i øjeblikket flyder over med dårlige anmeldelser, og klager over bookingsystemet.

Fra PR Leader i IKEAs presseafdeling lyder det: ”Vi er opmærksomme på, at der for nogle kunder opstår problemer med bookingen. Vi arbejder på højtryk på at løse udfordringen. Vi beder kunder, der oplever problemer med systemet, om at forsøge igen senere. Vi gør alt, hvad vi kan, for at løse udfordringen