Kæmpe iPhone-ændring er på vej

31/12/2023 06:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En kæmpe iPhone-ændring ligger og lurer i horisonten.

Mest læste i dag

Apple er på vej med en innovativ sikkerhedsfunktion til iPhone, der sigter mod at forhindre ubehagelige oplevelser for potentielle tyve og røvere.

Denne nyskabende funktion, kendt som 'Stolen Device Protection', vil kræve, at brugerne anvender deres biometriske data, såsom Face ID eller fingeraftryk, for at udføre specifikke handlinger på telefonen.

Men det slutter ikke her.

Dette omfatter handlinger som ændring af adgangskoden eller fjernelse af Face ID, især når telefonen befinder sig på en ukendt placering.

Dette er ifølge en rapport fra CBS News.

Ifølge CBS News vil denne funktion automatisk aktiveres under visse omstændigheder, hvilket tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til iPhones allerede avancerede datakryptering:

"Datakrypteringen på iPhone har længe været førende i branchen, og en tyv kan ikke få adgang til data på en stjålet iPhone uden at kende brugerens adgangskode. I de sjældne tilfælde, hvor en tyv kan iagttage brugeren indtaste adgangskoden og derefter stjæle enheden, tilføjer Stolen Device Protection et sofistikeret nyt lag af beskyttelse," udtaler en talsperson fra Apple til mediet.

Denne nye funktion er endnu ikke tilgængelig for offentligheden, men er i øjeblikket en del af Apples beta-softwareprogram.