Betalte 20.000 kroner for unik brudekjole: Da hun langt om længe så den, fik tårerne frit løb - og det var ikke af glæde

30/12/2023 06:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde brød ud i gråd, da hun så den brudekjole, som hun havde betalt lidt over 20.000 kroner for.

Mest læste i dag

En særlig og individuelt tilpasset brudekjole skulle have været prikken over i'et på en fantastisk aften for Naadia Aron, men det gik desværre ikke sådan. Ejendomsmægleren fra Texas oplevede et chok, da hun skulle hente sin brudekjole.

I en TikTok-video deler hun sin oplevelse af at have betalt 3.000 dollars, svarende til lidt over 20.000 kroner, for kjolen. Men da hun endelig så den, brød hun ud i gråd - og det var bestemt ikke af glæde.

I ugerne op til det store bryllup delte hun flere videoer på det sociale medie, hvor hun talte om brylluppet. Desværre tog det hele en uheldig drejning, da hun så sin brudekjole. Hun følte sig så skuffet, at hun besluttede sig for at drukne sorgerne på en cocktailbar sammen med en veninde.

"Jeg hentede min brudekjole, og jeg vidste, at der kun var en lille chance for, at jeg ville kunne lide den, da jeg havde set et smugkig på, hvordan kjolen ville se ud," forklarer hun i videoen.

"Jeg kunne ikke lide smugkigget, men efter at have talt med folk følte jeg, at jeg kunne lave ændringer på den, og så ville den være fin, fantastisk og storslået. Det var ikke tilfældet. Jeg har netop betalt de resterende 700 dollars (ca. 4.700 kr.) for en kjole, som jeg aldrig kommer til at bruge."

Foto: TikTok

"Jeg prøvede endda at overbevise mig selv om, at jeg kunne have den på til en anden begivenhed. Jeg kommer aldrig til at bruge den. Jeg hader det."

"Moralen i historien er, at du ikke kan designe noget i dit hoved. Det vil ikke fungere. Det vil det bare ikke. I dag er dagen, hvor jeg hentede min brudekjole, som faktisk ikke er min brudekjole, men blot et stykke stof."

Naadia deler også et billede af, hvordan brudekjolen så ud. Hun afslører, at hun begyndte at græde, da hun tog kjolen på - og som tidligere nævnt, var det ikke af glæde.

"I vil gerne se den skræddersyede kjole, der fik mig til at græde mine øjne ud. I vil gerne se brudekjolen til 3.000 dollars (ca. 20.000 kr.), så her er den," siger hun.

Videoen afsluttes med et billede af hende iført brudekjolen, taget i et spejl. Hun holder telefonen foran ansigtet, så man ikke kan se hendes reaktion.

Foto: TikTok

Kjolen var gulvlang med et gennemsigtigt øvre lag og hvide detaljer, mens selve kjolen var i en form for beige. Billedet viser også, at Naadias venner var lige så uimponerede, da hun prøvede den i brudebutikken.

Videoen har fået over 90.000 visninger, og flere kommentarer bekræfter, at andre også ville have været skuffede over kjolen.

"Jeg troede ikke, det ville være så slemt," skrev en bruger.

"Jeg ville have grædt. De har helt sikkert tilpasset den, efter at have fået den fra Shein (webshop med billigt tøj, red.)," skrev en anden.

"Det samme skete for mig, og det var det værste," lød det fra en tredje.

"Ja, jeg ville også have grædt, fordi det ligner en dug," kommenterede en fjerde.