Flere og flere danskere downloader genial app: Pengene ruller ind på kontoen

21/05/2024 15:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den digitale dagligdag er lige blevet en del mere indtjenende.

Mest læste i dag

Når du er ude uden din pung, er der nu ikke kun en nødløsning, men faktisk et bedre alternativ til rådighed.

En innovativ mobilbetalingsløsning er blevet introduceret i Danmark, og den bringer betydelige økonomiske fordele for forbrugerne.

'Cashbackmedvisa.dk', anerkendt som "smart" af B.T.'s teknologiekspert Peter Boier, giver nu danskerne mulighed for at få penge tilbage, når de handler.

Tidligere har Dankortet været det foretrukne betalingsmiddel for danskere på grund af sine lave, fastsatte gebyrer ifølge loven. Forbrugerrådet Tænk har tidligere pointeret:

"Dankortet er generelt det mest økonomiske betalingskort i Danmark – det har faste, lave gebyrer, der er reguleret ved lov. Med internationale betalingskort er der ingen grænse for de gebyrer, bankerne kan opkræve. Derfor er Dankortet med til at holde virksomheders betalingsomkostninger nede, hvilket kommer forbrugerne til gode."

Med en stigende tendens til at bruge Visa/Dankort via smartphones gennem apps som Apple Pay eller Google Pay, har mange banker nu gjort det til standard at bruge Visa-delen til mobilbetalinger.

Denne ændring har åbnet op for nye muligheder for at deltage i cashback-programmer, som er populære i USA, men hidtil har været sjældne i Danmark.

Appen 'BetalingMedVisa.dk' giver brugere mulighed for at registrere deres Visa/Dankort og foretage køb som normalt. Ved køb via appen hos deltagende forretninger og restauranter får brugerne en procentdel af købsbeløbet tilbage.

Peter Boier delte sin egen oplevelse:

"Jeg købte en '30 cm hvid bordventilator' hos Elgiganten og modtog prompte to procent af beløbet tilbage." I visse tilfælde kan cashback-satsen være så høj som fem til 10 procent.

Appen tilbyder en bekvem løsning, der kan mindske de økonomiske ulemper ved de højere gebyrer forbundet med internationale kort, så længe Nets og bankerne fortsætter med at integrere Dankort-delen i moderne betalingsløsninger.