Ejere af disse mobiltelefoner opfordres til at handle omgående: Bør ikke ignoreres

22/11/2023 07:02

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Har du en telefon af dette mærke, skal du spidse ører.

Mest læste i dag

Mobiltelefoner har transformeret vores liv ved at give os øjeblikkelig adgang til en overflod af information. Dog medfører denne teknologiske velsignelse også potentielle risici.

Dette er netop sket, og det er derfor afgørende for en bred vifte af mobilbrugere at være opmærksomme. Brugere af Samsung Galaxy-smartphones bør nu være særligt opmærksomme på deres enheder, da den sydkoreanske teknologigigant udruller den månedlige sikkerhedsopdatering for november. Denne opdatering er af afgørende betydning og bør ikke overses, advarer The Mirror.

Den omfattende opdatering retter i alt 65 fejl, hvoraf fem karakteriseres som 'kritiske' og kræver øjeblikkelig håndtering. De resterende 55 er vurderet som 'høj prioritet', mens tre anses for 'moderate' og betragtes som mindre alvorlige.

Det er vigtigt at bemærke, at disse fejlrettelser stammer både fra Samsung og Google, hvilket understreger vigtigheden af at sikre, at ens enhed er fuldt opdateret.

Opdateringen udrulles gradvist, så det kan tage nogle dage, før den er tilgængelig for alle brugere. Derfor er det en god idé at tjekke enhedsindstillingerne for at bekræfte, at din Galaxy-enhed er opdateret.

Samtidig med denne kritiske sikkerhedsopdatering lancerer Samsung også den længe ventede One UI 6 (Android 14) software. Denne software indeholder spændende funktioner som forbedret tilpasning, lettere adgang til vigtige indstillinger og udvidede muligheder i kameraappen.

Det skal bemærkes, at One UI 6.0 kun er tilgængelig for Samsung's S23, S23+ og Ultra-modeller. For at kontrollere tilgængeligheden af opdateringer kan brugere gå til "Indstillinger" > "Softwareopdatering" på deres enhed.