Efter MobilePays seneste tiltag: Nu raser kunder over uretfærdighed

08/09/2023 12:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det nye initiativ møder ikke ensartet tilfredshed hos alle.

Mest læste i dag

For nyligt har MobilePay annonceret en betydelig opdatering, hvor de meddelte, at fremover vil foreninger, offentlige institutioner og erhvervskunder kun blive pålagt et enkelt gebyr på 0,99% per transaktion, når de bruger MyShop. Samtidig afskaffer de alle øvrige gebyrer.

Mens de fleste vil blive pålagt det 0,99% gebyr per transaktion, er der enkelte, der vil have den fordelagtige sats på kun 0,49%. Dette har udløst en reaktion fra en anonym forretningsperson.

Tidligere skulle denne person betale 49 kroner om måneden samt 75 øre per transaktion. Med MobilePays nye tiltag vil de årlige omkostninger stige markant fra cirka 1.000 til omkring 1.900 kroner.

Ekstra Bladet har rapporteret om denne udvikling.

Udover de øgede omkostninger finder den pågældende person det også uretfærdigt, at andre kun skal betale 0,49%.

Den pågældende har kontaktet MobilePay for at få en forklaring på, hvorfor visse kunder får rabat, mens andre ikke gør.

Selvom der endnu ikke er kommet et tilfredsstillende svar, har Ekstra Bladet rapporteret, at MobilePay har forklaret, hvorfor visse kunder får rabat, mens andre ikke gør.

MobilePay forklarer, at de fleste af deres 150.000 kunder vil blive pålagt det 0,99% gebyr, men de tilbyder også en lavere sats på 0,49% til kunder, der har en betydelig årlig omsætning hos dem og samtidig oplever betydelige prisstigninger på grund af typisk store mængder varersalg.