DR kapper tråden: Stopper populært program efter 3 år

13/06/2023 06:55

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Efter tre år, har DR valgt at lukke og slukke for det populære program.

Mest læste i dag

Selvom det er godt, behøver det ikke at leve for evigt. Sådan må de have det hos DR. De har nemlig besluttet at lukke ned for det populære P3-program ‘Påstand mod påstand’.

Det er holdet bag programmet, der har meldt ud, at det er slut med programmet. I opslaget oplyser det, at det er blevet tid til at lukke ned.

“Gennem tre år har vi undersøgt jeres påstande – og fra holdet bag skal der lyde et kæmpe tak,” skriver Simon De Assis, Martin Plauborg, Sebastian Lund og Oliver Bøttner.

Programmet havde et meget simpelt koncept, hvilket kan have været grunden til dets popularitet. Det fungerede ved, at de fire værter tog imod diverse påstande fra deres lyttere. Derefter var det deres opgave at undersøge, hvorvidt den konkrete påstand holder vand eller ej.

Hvis du har en påstand, som du altid har ønsket at få undersøgt, så er det på tide at få det gjort. Du har nemlig ikke længe til at gøre det.

Det skyldes, at det populære program på P3 kun overlever i et par uger endnu. Fra 1. juli vil det nemlig ikke længere være muligt at høre, om de mange påstande holder vand eller ej.

I opslaget benytter værterne også mulighed for at sende en tak til alle dem, der har fulgt med. Og det har naturligvis været mange, da det har været sendt på P3 i de seneste tre år.

“Tak til gæster, tak til eksperter, men vigtigst af alt tak til alle jer lyttere, der har bidraget med påstande, en utrolig viden og med fantastisk stemning,” lyder det.

‘Påstand mod påstand’ sender mandag til fredag mellem 16 og 18. Inden længe vil det dog ikke længere være tilfældet. Det betyder naturligvis, at det vil blive afløst af noget. Hvad dette bliver, vides dog endnu ikke.