Dette Omikron-symptom oplever næsten 90% som det allerførste

21/12/2021 09:30

|

Christina Hansen

Foto:

Mest læste i dag


Omikron spreder sig hurtigt over hele verden, hvilket fører til flere restriktioner og frygt for lockdown.

Mens forskere stadig arbejder på at forstå den nye Covid-variant, har forskning afsløret, at symptomerne er anderledes end Delta-varianten, det skriver The Mirror.

Rekordmange tilfælde af Omikron bekræftes dagligt rundt om i landet.

Eksperter afslører nu, at symptomerne på den nye coronavirus-variant er forskellige fra de andre kendte varianter, såsom Delta, der tidligere var dominerende.

En nylig rapport fra Center for Disease Control and Prevention har fundet ud af, at 89 % af dem, der er inficeret med Omikron, alle deler det samme "indledende" tegn på at være inficeret med varianten.

Forskere har rapporteret, at de, der er testet positive med varianten, har en tør hoste og "kradsende hals".

Nogle af de andre tidlige symptomer inkluderer træthed, overbelastning eller løbende næse.

De mest almindelige symptomer på Covid er høj temperatur, en ny og vedvarende hoste eller tab/ændring i smags- eller lugtesans, ifølge NHS.

Forskere mener dog, at symptomerne på Omikron er anderledes end andre varianter.

Den sydafrikanske læge Angelique Coetzee, som først slog alarm om Omikron, afslørede tidligere, at nogle patienter - især dem, der er uvaccinerede - viser nogle intense symptomer, herunder hovedpine og ømme muskler.

Selvom symptomerne på Omikron-varianten har vist sig at være mere milde indtil videre, er der frygt for, at den er mere overførbar, samt bekymringer om, hvorvidt den kan undgå immunitet fra vacciner eller tidligere infektion.