Derfor er 10. og sidste sæson af 'Badehotellet' noget helt specielt

03/01/2024 06:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Den 10. og sidste sæson af 'Badehotellet' gemmer på noget helt specielt.

Mest læste i dag

Badehotellets trofaste fans har længe måttet bide negle i spænding, men nu er ventetiden endelig ovre. TV 2 gør klar til at præsentere den længe ventede og samtidig sidste sæson af den populære serie.

Premieren på den tiende sæson af Badehotellet finder sted søndag den 3. marts 2024 på TV 2 Play, og den efterfølgende søndag den 10. marts 2024 kan danske seere følge med på TV 2. En markant ændring fra tidligere sæsoner, hvor januar eller februar var normen for premieren.

Denne sæson bryder også med traditionen ved at blive sendt søndag aften i stedet for mandag.

Det skriver B.T.

En tilsyneladende planmæssig beslutning fra TV 2, som forklarer ændringen med programplanlægningen. Selvom fans har måttet væbne sig med tålmodighed, kan de se frem til den længste sæson nogensinde med hele ni afsnit, der strækker sig helt til maj.

Det er værd at nævne, at forsinkelsen i premieren ikke skyldes produktionsmæssige udfordringer, men er en bevidst beslutning. Det har snart været to år siden, at der sidst blev sendt nye afsnit af 'Badehotellet,' som har været Danmarks mest sete tv-serie i de seneste ti år.

Den afsluttende sæson, der udspiller sig i sommeren 1946, byder på gensyn med velkendte karakterer, herunder Ena Spottag som kokkepigen Martha. Imens vil TV 2 i januar præsentere en ny dramaserie ved navn 'Dark Horse,' med Josephine Højbjerg og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne.