Dansk kvinde vandt 9 millioner kroner i Eurojackpot: Da hun forsøger at bruge sit kort, bliver det afvist

29/09/2023 09:26

|

Sebastian Ilsøth

foto: Danske Spil
Da hun ville forkæle sig selv ved at bruge noget at gevinsten, gik det ikke som hun havde håbet.

Mest læste i dag

En ældre kvinde fra Vestsjælland stod over for et overraskende luksusproblem efter at have vundet en betydelig præmie i Eurojackpot. Da hun besluttede sig for at tage ud at shoppe for første gang siden gevinsten, blev hun næsten nægtet at bruge sit dankort.

Hendes oprindelige hensigt var at investere i luksusmøbler og boligindretning til sit hjem, men hendes bank afslog hendes transaktion, da de ikke var vant til at håndtere så store beløb på hendes kort.

Efterfølgende ringede kvinden til banken for at forklare sin situation. Hun var overbevist om, at hun havde midlerne til det, især efter at have modtaget præcist 8.965.130 kroner fra Danske Spil.

Med et smil på læben delte hun sin oplevelse: "Det var virkelig morsomt. Da jeg endelig fik fat i banken og bad dem om at åbne mit kort, sagde jeg, 'Nu håber jeg virkelig ikke, I spærer kortet igen, når jeg går ud for at købe en bil!'"

Banken valgte ikke at spærre kortet igen, men det viste sig, at det var en udfordring at købe den store bil, selvom det ikke skyldtes banken.

Da kvinden besøgte en lokal bilforhandler, gik hun rundt og beundrede de imponerende biler i udstillingslokalet. Hun besluttede endda at sætte sig ind i en af dem for at få en følelse af, hvordan den var.

"Der var et par unge, velklædte bilsælgere, men de ignorerede mig fuldstændigt. De stod bare og grinede sammen og fortsatte med at snakke. Jeg følte næsten, at jeg skulle begynde at vinke med armene for at få deres opmærksomhed som en potentiel kunde. Det var en ubehagelig følelse at blive behandlet på den måde. Man behøver jo ikke at have diamantringe på fingrene for at vise, at man har pengene. Her stod jeg og overvejede at købe en bil til flere hundrede tusinde kroner, og de bare stod der og grinede og ignorerede mig," delte hun.

Hun grinede selv af situationen, dels fordi hun følte sig mere afslappet med næsten ni millioner kroner på kontoen, og dels fordi de unge sælgere endte med at komme til kort.

"Så måtte jeg jo bare søge efter en bil et andet sted. Jeg besluttede mig for at gå til en konkurrerende forhandler i stedet. Der var de langt mere imødekommende, så jeg endte med at købe bilen på stedet og betalte kontant," afsluttede hun med et stort smil.