Corona: Pressemøde i dag

10/05/2021 09:15

|

Rikki Jørgensen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Senere i dag er der pressemøde om den aktuelle corona-situation her i landet.

I dag, mandag, indkaldes der nok engang til pressemøde. Det er den aktuelle corona-situation, der har fået myndighederne til at indkalde landets journalister til endnu et pressemøde.

Det er Sundhedsministeriet, der har offentliggjort indkaldelsen. 

"Sundhedsministeriet inviterer til pressemøde d. 10. maj 2021," skriver Sundhedsministeriet i deres pressemeddelelse. 

For at begrænse antallet af personer til pressemødet, opfordrer Sundhedsministeriet til, at medierne begrænser antallet af journalister og teknikere til stede.

Her finder det sted

Mandagens pressemøde finder sted i Eigtveds Pakhus. Det ligger lige ved Udenrigsministeriet. Pakhuset har allerede været ramme om flere pressemøder under corona-epidemien. 

Det er velkendte ansigter, der toner frem på pressemødet. De danskere, der tænder for det tv-transmitterede pressemøde, vil møde flere af de personer, der rigtig mange gange har stået forrest i underretningen af danskerne. 

Udover sundhedsminister Magnus Heunicke (S), vil direktør i Statens Serum Institut, Henrik Ullum, være til stede. Det sammen vil Søren Brostrøm, der er direktør i Sundhedsstyrelsen. Fra Styrelsen for Patientsikkerhed deltager direktør Anette Lykke Petri og det gør Rigspolitichef, Thorkild Fogde, også.

Pressemødet går i gang i dag klokken 12.