Ægtepar testet positiv for corona: Tog på genbrugspladsen alligevel

20/01/2021 15:56

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En genbrugsplads i Fjerritslev fik i sidste uge et besøg fra gæster, de helst havde været foruden.

Man hører det så ofte efterhånden – bliv hjemme hvis du er syg. Men det er måske ikke helt så let som myndighederne kan få det til at lyde. Det var tilsyneladende ikke let for et ægtepar fra Jammerbugt Kommune.

Driftsleder på genbrugspladsen, Frank Hofbrandt har fortalt historien til Nordjyske.

Han fortæller hvordan en af hans medarbejdere var på vej hen for at hjælpe ægteparret, men at de bad ham om at stoppe, med den forklaring til følge at de havde corona.

Episoden har, forståeligt nok, gjort Frank Hofbrandt noget irriteret.

”Jeg synes godt nok ikke, det er særlig smart. At udsætte andre for den slags, synes jeg, ikke er forsvarligt,” – Udtaler han til Nordjyske.

Om ikke andet var ægteparret dog tilsyneladende opmærksomme på at holde afstand til andre, men risikoen for at tilfældige der var på genbrugspladsen i Fjerritslev, nu også kan være smittede.

Den slags bekymringer ønsker Frank Hofbrandt ikke at personalet udsættes for, og derfor har man nu truffet en beslutning.

” Vi plejer ellers at være behjælpelige, hvis der er noget – men nu har vi sagt, at borgerne selv må læsse af, fortæller driftslederen. Jeg har sagt til mine medarbejdere, at de skal passe på sig selv. Det er det allervigtigste,” – fortæller han til Nordjyske

Jammerbugt Kommune har som resultat af ægteparrets lidt uheldige besøg, lavet et opslag på Facebook. Heri opfordrer de borgere i kommunen til ikke at benytte genbrugspladser, hvis man er smittet eller har symptomer.