42-årig mand overrasker med vild forvandling: Nu ser han '20 år yngre ud'

21/06/2023 06:23

|

Redaktionen

Foto: TikTok
En 42-årig mand havde svært ved at genkende sig selv, da han så sin store forvandling.

Mest læste i dag

42-årige Al har lidt af hårtab i de seneste par år. Det har ramt ham på selvtilliden, og derfor besluttede han sig for at gøre noget ved det. 

Dette fik ham til at kontakte Rob Wood, der er ejer af Novo Cabelo Hair, som skulle hjælpe ham med at lave om på dette. Da han har mistet sit hår, var eneste mulighed at give ham en toupé. Det skriver Daily Star.

Forvandlingen er blevet dokumenteret i en video, som Rob har delt på det sociale medie TikTok. Her starter han med at fortælle om det hårtab, som Al har lidt af i de seneste år. 

Foto: TikTok

"I løbet af de seneste par år har han virkelig kæmpet med sin selvtillid og identitet. Derfor vil han have et 'hårsystem' (en toupé, red.) til at bringe den gamle Al tilbage," siger Rob i videoen. 

"Først dækker vi spejlet til, så han ikke kan se noget, og så går vi direkte til arbejde. Vi rydder lidt op i siderne, gør hovedbunden klar og påfører systemet." 

Rob starter med at trimme Als hår i siderne, så det bliver klar til hans nye toupé. Dernæst giver han det en føntørring, så han kan sætte håret. Da det hele er overstået, viser han Al, hvordan resultatet er blevet. 

Foto: TikTok

"Lækker hårgrænse - tjek. Lad os så se, hvad han synes," lyder det fra Rob. 

Da Al ser sig selv i spejlet, kan han ikke få øjnene væk fra sig selv. Han bliver ved med at dreje sit hoved fra højre til venstre, for at se sin nye frisure. 

Derudover har han svært ved at lade være med at grine, fordi han er så glad for resultat. 

"Åh min Gud! Det ser utroligt ud. Hvor er Al blevet af?" siger han, inden han rører ved sit hår og siger 'f***ing vildt'. 

Foto: TikTok

Det er dog ikke blot Al, der bliver glad for resultatet. Det samme gør sig gældende for Rob. I videoen ser man dog tydeligt, at det primært er Als reaktion, der får Rob til også at smile stort. 

I kommentarsporet er der mange, der roser Rob for det pæne resultat. Samtidig lykønsker de også den 42-årige Al med, at han har fået en frisure, som han kan være glad for. 

"Det er så svært at beskrive som en mand, når man mister sit hår, og hvordan det får dig til at gemme dig væk! Det er utroligt," har en seer kommenteret. 

"Åh min Gud! Det er fantastisk. Han ser ikke bare yngre ud, men ligner en helt anden mand. Genialt," lød det fra en anden. 

En tredje har skrevet, at Al pludselig blev 15 år yngre på få sekunder takket være 'hårsystemet', som Rob gjorde brug af. 

"Du gjorde lige fyren 20 år yngre," skrev en fjerde, hvilket en femte fulgte op på: "Han så meget ældre ud end 42 år før. Derefter så han meget yngre ud. Utrolig forvandling."