Undersøg denne indstilling på din telefon: Det kan spare dig mange kroner

12/08/2023 20:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Bogstavelig talt ved ét tryk på en knap kan du muligvis spare hundredevis af kroner hver måned.

Mest læste i dag

Den globale økonomiske krise har nu raset over det meste af kloden i over et år, og selvom inflationen ikke accelererer så hurtigt som tidligere, så stiger den fortsat betydeligt.

Resultatet er, at omkostningerne ved alting gradvist eskalerer, dag for dag, og dette påvirker utvivlsomt pengepungen hos mange indbyggere i Danmark.

For at møde udfordringerne i krisen har adskillige valgt at reducere deres elforbrug, hyppigere benytte cyklen som transportmiddel og måske købe mere budgetvenlige madvarer end sædvanligt.

Dertil kommer det som en oplagt mulighed at opsige forskellige abonnementer for at skære ned på udgifterne, og her ligger der for de fleste en potentiel besparelse.

Mange har nemlig abonnementer hos diverse streamingtjenester såsom Netflix og Viaplay, abonnementer i fitnesscentre, på Spotify og muligvis også på forskellige tjenester på deres mobiltelefon. Især betalingstjenester på mobiltelefonen er nemme at få overblik over.

Dette er i hvert fald tilfældet for ejere af en iPhone.

På iPhonen er der faktisk en funktion, der giver et komplet overblik over alle ens abonnementer. Med blot ét enkelt tryk på en knap kan man opsige de abonnementer, som man ikke benytter, og dermed måske spare en betydelig sum penge hver eneste måned.

Det kræver blot, at man åbner 'indstillinger', finder 'abonnementer' og derefter kan man se en liste over alle ens betalingsabonnementer.

Hvis man opdager én eller flere abonnementer, man ikke ønsker at betale for, er det en ubesværet proces at opsige dem og allerede fra næste måned begynde at spare penge.

En detaljeret vejledning om, hvordan man finder denne liste, kan findes ved at trykke her.

Selvom abonnementer som Netflix, Viaplay og Spotify ved første øjekast ikke virker dyre, kan man faktisk spare op til 3684 kroner om året, hvis man opsiger netop de tre abonnementer, selvom man har det billigste niveau af abonnementerne.