Støv på møblerne: Det hjemmelavede rengøringsmiddel, der vil holde det væk i dagevis

06/03/2024 18:21

|

Nicolai Busekist

Med dette hjemmelavede rengøringsmiddel får du mulighed for at holde støv væk i dagevis.

Mest læste i dag

Der er ingen grund til at købe de skadelige kemiske rengøringsprodukter fra butikkerne, når du selv kan lave et kraftfuldt rengøringsmiddel på ingen tid, som har samme effekt, når det kommer til at fjerne støv.

Dette hjemmelavede rengøringsmiddel er en blanding af organiske ingredienser, der vil fjerne støv uden at ændre den naturlige farve på dine møbler, hvilket giver dem en fin glans.

I modsætning til produkter, der sælges i butikker til samme formål, indeholder dette ikke hårde kemiske stoffer, hvorfor det er bedre både for miljøet og for dit helbred.

Det er vidunderligt til at fjerne den irriterende støv, der gradvist samler sig på bestemte steder, når du glemmer at rengøre dem.

Ingredienserne til det er lette at finde og udgør ikke en risiko for din hud eller dit generelle helbred. Dette gælder naturligvis for alle naturlige rengøringsprodukter.

Ingredienser

  • 2 teskefulde olivenolie (15 gram)

  • 1/2 teskefuld æterisk citronolie (3 gram)

  • 1/4 kop hvid eddike (62 ml)

  • 1 3/4 kop vand (315 ml)

  • en 450 ml sprayflaske

  • en mikrofiberklud

Instruktioner

Bland olivenolie og æterisk citronolie i en lille skål. Rør godt rundt med en ske og tilsæt hvid eddike og vand. Når du har en homogen væske, hælder du den i en sprayflaske, og derefter er den klar til brug.

Sådan bruges det

Spray møblerne med en passende mængde af dit rengøringsmiddel, vent et par minutter, og tør derefter af med en mikrofiberklud for at fjerne støvet. Gentag processen, hvis du mener, at dine overflader stadig ser beskidte ud.

Du kan bruge dette rengøringsmiddel på træ, læder og glas. Derfor kan du faktisk næsten blive fri for at skulle bruge penge på andre rengøringsmidler, da du kan bruge dette til det meste.