Kvindens utrolige vægttab: 20 kg tabt uden motion - Nu deler hun sin hemmelighed

23/07/2023 18:56

|

Sebastian Ilsøth

En kvinde har afsløret, at hun tabt sig 20 kg uden at motionere. Derfor er hun i dag næsten ikke til at kende.

Mest læste i dag

Har du en stor drøm om at miste vægt? Men ved du ikke, hvordan du skal komme i gang? Så er du kommet til det rette sted, fordi Chloe kan lære dig, hvordan du gør det.

Mange tror, at man skal droppe kulhydrater helt for at tabe sig. Derfor stopper de fleste med at spise slik, chokolade og lignende.

Desuden har de fleste den idé, at man skal motionere i timevis hver dag for at tabe sig. Chloe har dog bevist det modsatte, da hun har tabt sig uden at motionere eller droppe søde sager.

Foto: TikTok

Det betyder, at hendes vægttab udelukkende er opnået gennem kostændringer. Hendes hemmelighed har været kalorietælling, som hun delte i en video på det sociale medie TikTok. Her deler hun også sine kaloriefattige, men lækre måltider, der har hjulpet hende med at tabe sig.

I en af hendes videoer afslører hun, at hun tabte omkring 12 kg på blot to måneder. Det gav hende en stor selvtillidsboost, og hun fortsatte med at tabe sig.

Foto: TikTok

I begyndelsen af videoen viser Chloe sig selv foran spejlet iført en sort top og sorte leggings. Til dette billede skrev hun: "Et øjeblik følte jeg mig som l**t."

Kort tid efter klipper hun til et billede, hvor hun igen poserer foran spejlet. Denne gang er det tydeligt, at hun har tabt sig, og at hun har fået mere selvtillid.

Mange brugere på det sociale medie har givet udtryk for, at de gerne vil høre mere om Chloes hemmelighed. Det fik hende til at afsløre, at hendes succes skyldes kalorieunderskud.

Foto: TikTok

Det betyder simpelthen, at hun indtager færre kalorier, end hun forbrænder. Dette fører til vægttab, og det hjælper også med at opretholde vægttabet.

Men det betyder ikke, at man kun kan spise salat. Det fortæller Chloe i en af sine videoer, hvor hun deler et lækkert måltid, der kan bruges til vægttab.

"Et af mine nemme, enkle måltider med lavt kalorieindhold, der har hjulpet mig med at tabe 20 kg," siger hun.

Foto: TikTok

I videoen viser hun en ret med laks, torsk og kuller samt frosne pommes frites. Derefter tilføjer hun en salat med agurk og tomat. For at toppe retten tilføjer hun også en sauce. Efter at have talt sine kalorier afslører hun, at måltidet kun indeholder 414 kalorier.

Ved at holde sig til måltider med lavt kalorieindhold har det været muligt for Chloe at tabe 20 kg uden at træde ind i et fitnesscenter.

Det har hun også understreget i kommentarsporet under sine videoer, hvor flere har spurgt hende om, hvor meget hun motionerer.