Alt for mange danskere er skyldige i det: Dette bør du aldrig nogensinde sige til din frisør

08/03/2024 08:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Alt for mange danskere er skyldige i at have sagt dette til sin frisør.

Mest læste i dag

Når du sætter dig i stolen hos frisøren, er der bestemt en frase, du bør undgå at udtale.

Selvom udtrykket kan virke harmløst, har frisøren Luke Gregory afsløret, at det er en kommentar, der får ham og mange andre i branchen til at føle ubehag.

Dette blev rapporteret af The Mirror.

"Der er en bestemt kommentar, jeg ofte hører fra kunder, som virkelig får mig til at skælve. Du bør aldrig sige dette. Selvom du måske er i tvivl, kan det være den rigtige farve, men absolut det forkerte tidspunkt at sige det på," forklarer han, med reference til når en kunde får arrangeret sit hår.

Ifølge ham handler det om at indtræde i salonen med selvsikkerhed og en overbevisning om, at du sammen med din stylist kan skabe noget enestående. Det er en påmindelse om, at et besøg hos frisøren ikke kun er en mulighed for at ændre dit udseende, men også om at tage ejerskab over det look, du vælger.

Af denne grund bør du aldrig sige: "Vi kan altid ændre det igen", når du får ordnet dit hår.

Luke udtrykker også sin frustration over kunder, der spørger, om deres nye hårfarve vil forblive, selv hvis de anvender billige shampooer købt i supermarkedet.

"Det korte svar er nej. Hvorfor bruge så mange penge på din frisure, bare for at se den forfalde hurtigere, miste sin glans, og din iskolde blonde bliver til en messingfarve ved at bruge noget, der i bund og grund bare er en velduftende opvaskesæbe?", spørger han.

Selv Lukes kollega, Ricky Walters, som ejer salonen, de arbejder i, har sine egne pet peeves med hensyn til visse udtalelser han hører.

"Denne frisure vil se fantastisk ud, når den er vokset ud," er uden tvivl den værste kommentar han har stødt på. Deres råd er at have tillid til processen og bære dit nye look med stolthed.