3 lande hvor du kan leve i luksus for kun 3.700 kroner om måneden

10/05/2024 22:45

|

Nicolai Busekist

Der findes lande i hele verden, hvor du kan leve i luksus for få penge. Her er der tre bud på sådanne lande.

Mest læste i dag

Der findes lande verden over, hvor folk lever for meget få penge.

Derfor får man en meget stor købekraft på grund af valutakursen i disse lande, hvis man kommer fra et velstillet land i Europa.

Mange af disse lande, men ikke alle, er i Asien. Herunder bliver du introduceret til 3 lande, hvor du kan leve i luksus for 500 euro (3.700 kroner) om måneden.

Hvis du overvejer at lave en stor livsændring i 2024, så tage et kig på disse destinationer, hvor du kan starte forfra for meget få penge, skriver Esquire.

Thailand

Vi kender Thailand for dets øer, det varme klima året rundt, dets templer og nogle af verdens venligste mennesker. Men det er meget mere end det:

Det er et af de lande, hvor mange vestlige bor i årevis og arbejder på afstand.

Du kan spare op til halvdelen af en gennemsnitsløn ved at bo i landet.

Desuden har det et af verdens mest lækre køkkener (du bliver ikke træt af pad thai). Så udover at tjene penge og spare op, vil det være en ægte oplevelse for alle fem sanser.

Fra den kosmopolitiske og kaotiske Bangkok til de paradisiske strande i Krabi, vil du helt sikkert finde dit ideelle valg.

Indonesien

Forestil dig, at du tjener en månedsløn på 2.300 euro (17.100 kroner). I en dansk by ville du kunne leve et forholdsvis normalt liv, men du skal stadig være forsigtig med dine udgifter.

Men hvis du har den løn og arbejder på afstand, og bor i Indonesien, vil livet du fører være mere luksuriøst.

Balis strande, det utrolige Jakarta eller det eksotiske Ubud vil være nogle af dine potentielle destinationer.

Forestil dig weekender, hvor du går gennem nogle af deres utallige buddhistiske templer, besøger deres vidunderlige rismarker eller surfer på deres vilde strande.

Laos

Det tredje land, der er værd at leve i, hvis man vil leve i luksus, er Laos. Det er et smukt sted med uberørt natur og en misundelsesværdig madkultur.

Det bliver ofte overskygget af Cambodja og Thailand, som er nabolande til Laos med et højere niveau af turisme. Men sandheden er, at dette land ikke har noget at misunde sine naboer for.

Leveomkostningerne i Laos er blandt de laveste i verden, men samtidig er det et fuldstændig sikkert land. Og som nævnt, på grund af dets nærhed til Thailand og Cambodja, vil det give dig mulighed for at udforske et af de mest spændende og historisk rige områder i hele Asien.