Politi: Vi søger vidner og video i forbindelse med forsvindingssag

08/02/2022 13:06

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Politiet søger fortsat vidner og videoer i forsvindingssag


Nordjyllands Politi efterforsker stadig intenst i sagen vedrørende den savnede 22-årige kvinde, Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt efter en tur i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten mellem lørdag d. 5. februar og søndag d. 6. februar 2022.

Alle oplysninger skal gå til politiet på 114.

I forbindelse med den aktuelle efterforskning søger politiet fortsat efter vidner, der måtte have set den savnede kvinde i området omkring Vesterbro i Aalborg cirka kl. 0600. 

”Vi ved, at hun blev samlet op af en mørk bil kl. 06.09 ud foran supermarkedet Netto på Vesterbro,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitisinspektør Frank Olsen, der understreger, at denne mørke bil fortsat er særdeles interessant for efterforskningen:

”Den mørke bil kører mod syd ad Vesterbro, men derefter ved vi på nuværende tidspunkt ikke, hvor bilen fortsætter hen. Og derfor er vi meget interesseret i, at alle, der har videomateriale i deres bil, hjem eller andre steder og bor i Aalborg Kommune, straks sørger for at få det sikret.” 

Der er særligt tale om videomateriale, der er optaget i tidsrummet søndag 6. februar kl. 0300-1000. 

Vicepolitiinspektøren opfordrer også til, at man ser det igennem og kontakter politiet, hvis man ser noget på ens video, der giver anledning til bekymring eller vækker mistanke. 

”Og ellers kan man på et senere tidspunkt blive kontaktet af politiet i takt med, at vores efterforskning skrider frem, og vi får kortlagt den mørke bils færden.” 

Sikr festbilleder 

Frank Olsen retter også en særlig appel de til unge mennesker, der har været i byen i Jomfru Ane Gade natten mellem lørdag og søndag d. 5. og 6. februar 2022. 

”Hvis man har taget en festbilleder særligt nede omkring enden af Jomfru Ane Gade og gaden Ved Stranden søndag morgen fra kl. 0500 og frem til 0600, så er vi særdeles interesseret i at se dem – de kan rumme informationer af væsentligt betydning for efterforskningen,” pointerer Frank Olsen. 

Alle oplysninger i sagen skal gå til politiet på telefon 114. 

”Jeg vil gerne understrege, at jeg opfordrer alle med oplysninger at kontakte os. Ring heller en gang for meget end en for lidt. Vi skal nok sortere i henvendelserne,” lyder appellen fra vicepolitiinspektøren til offentligheden.