Politi med opfordring: Meld dig Johnny

29/12/2021 07:59

|

Christina Hansen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Politiet har modtaget mange henvendelser i grov voldssag, men det mangler stadig den mistænkte.

Nordjyllands Politi har siden den 20 december 2021 offentligt efterlyst den 24-årige Johnny Engvart-Bufas Jensen, fordi politiet mistænker ham for at have deltaget i grov vold.

Nu kommer de med opfordring, ring 114 hvis du har oplysninger.

”Vi har fået adskillige henvendelser i sagen – og vi har på det grundlag søgt efter ham flere steder i det nordjyske. Indtil videre uden held. Desværre,” lyder opsummeringen fra efterforskningslederen, politikommissær Kenneth Rodam.

”Derfor går vi nu ud med en fornyet efterlysning af den 25-årige mand. Vi mistænker ham nemlig for at have begået grov vold mod et 32-årigt offer,” fortsætter politikommissæren.

Slået i hovedet

Den grove vold bestod i, at offeret, en 32-årig mand, blev slået i hovedet med en flaske.

"Det er helt uacceptabelt, og derfor skal de ansvarlige stilles til regnskab," understreger Kenneth Rodam

Overfaldet blev efter politiets opfattelse begået af tre personer, hvoraf de to aktuelt sidder varetægtsfængslet i sagen.

”Vi mistænker, at Johnny Engvart-Bufas Jensen er den tredje overfaldsmand. Derfor efterlyser vi ham, så vi kan få ham anholdt og afhørt til sagen og dermed præcist få afklaret hans rolle i overfaldet,” siger politikommissæren. 

Nordjyllands Politi beskriver den mistænkte Johnny Engvart-Bufas Jensen som 183 cm høj, lys i huden, rødblond kort hår og almindelig af bygning.


Opfordring: Meld dig

Politikommissær Kenneth Rodam opfordrer Johnny Engvart-Bufas Jensen til straks at rette henvendelse til nærmeste politi.

”Vi kommer til at fortsætte vores søgen efter ham. Og det da må være en belastning hele tiden at skulle se sig over skulderen, så min opfordring til mistænkte er: Meld dig. Nu.”

Politikommissæren sætter pris på de mange henvendelser, som politiet indtil videre har fået i sagen.

”Borgerne har været flinke til at ringe med oplysninger. Tak for dem. Og det må man gerne blive ved med: Ring endelig til os med oplysninger i sagen. Og ved man, hvor mistænkte opholder sig, så ring til os med det samme.”

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

De to anholdte i sagen – to mænd på 17 og 19 år – har siddet varetægtsfængslet i sagen siden 8. december 2021, og de er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 245, stk. 1, der omhandler såkaldt kvalificeret vold, dvs. grov vold; en bestemmelse med en straframme på indtil 6 år.