Mange indbrud i denne kommune: Kontakt politiet hvis du har oplysninger

21/02/2022 14:02

|

Christina Hansen

Foto: Gjensidige

Mest læste i dag

Midt- og Vestsjællands Politi har i løbet af den sidste weekend af uge 7 modtaget ikke færre end 10 anmeldelser om indbrud i private boliger i Greve kommune.


Det er gået ud over villaer på vejene Bygager, Park Alle, Højdevej, Greve Strandvej (2 anmeldelser), Bonnesvej, Fundersvej, Fiskernesvej, Blågårdsparken og Engblomstvej i Greve kommune.


Indbruddene er for hovedpartens vedkommende sket i tidsrummet fra fredag til søndag, mens et enkelt indbrud kan være sket i løbet af hele uge 7.

Et indbrud på Bygager er dog sket allerede torsdag aften, men der er store fælles træk for indbruddene uanset tidspunkt.


Tyven(e) har i langt de fleste tilfælde pillet glaslisterne af en rude for at skaffe sig adgang til boligerne, mens en rude dog er blevet knust i et par tilfælde.

Et enkelt sted er tyvens adgang til boligen sket på førstesalen efter knusning af en rude.


Boligerne er herefter er blevet gennemrodet i en søgen efter genstande, der kunne stjæles, f.eks. smykker og kontanter, hvilket er effekter, som ikke fylder så meget, og som derfor er lette at transportere væk fra området uden, at tyven(e) har en bemærkelsesværdig adfærd og derfor vil blive bemærket i lokalområdet.


Samtlige boliger er blevet undersøgt af politiet i et forsøg på at finde tekniske spor, der kan identificere tyven(e). Resultatet af disse tekniske undersøgelser afventes i øjeblikket, men politiet vil dog allerede nu meget gerne i kontakt med personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt på de anførte veje i løbet af weekenden.

Kontakt politiet på tlf. 114 med eventuelle oplysninger i sagerne.

Gode råd fra politiet til forebyggelse af indbrud

• Lad ikke dine værdier ligge åbenlyst fremme
• Hold et vågent øje i dit område - både dag og nat.
• Er dine døre og vinduer indbrudssikret?
• Ring hurtigt til politiet, hvis du ser noget mistænkeligt i forhold til indbrud på telefon 114.
• Ring 112, hvis du observerer et igangværende indbrud, og hold øje, indtil politiet er fremme.

Læs mere om, hvordan du beskytter dig mod indbrud på www.stopindbrud.dk.
Du kan også læse mere om bl.a. Nabohjælp, sikringsrådgivning og forebyggende råd på politiets hjemmeside www.politi.dk/indbrud/forebyg-indbrud eller på www.botrygt.dk.
Læs mere specifikt om nabohjælp på www.nabohjælp.dk og hent eventuelt Nabohjælps app på din smartphone for at tilmelde dig.