Lille hund led tragisk skæbne efter møde med ræv

11/12/2020 09:36

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Danske Conny Busk Hansen fik sig et chok, efter hun lukkede familiens lille Yorkshire Terrier, Mickey ud i haven, natten til onsdag.

Den lille hun var blevet lukket ud i haven i løbet af natten, men omkring klokken 03. kunne Conny Busk Hansen og hendes mand høre larm ude fra haven.

Manden kiggede efter balladen ud af vinduet og så en ræv, hvorefter han skyndte sig ud i haven for at se til lille Mickey.

Til sin helt store rædsel kunne manden, da han var nået ud i haven, gøre et yderst makabert fund.

Lå i naboens have, uden hoved

Mickey var ikke at finde i parrets have, men lå i stedet i en af naboernes have, uden hovedet. Ræven havde ikke bare dræbt hunden, men på en eller anden måde også bidt hovedet af den stakkels Mickey.

Den lille hunds slåskamp med ræven endte altså fatalt for Mickey, hvis hoved endnu ikke er blevet fundet.

Ifølge mediet sn.dk er familien stadig rystede over den voldsomme oplevelse, og tabet af familiens bedste ven. Samtidig advarer Conny Busk Hansen andre ejere af små hunde i området i Farum, så den tragiske hændelse ikke gentager sig.

” Det er ikke det, man forventer der sker, når man lukker hunden ud. Vi kan ikke finde hovedet, og vi håber ikke, at der er nogen børn der finder det. Jeg troede virkelig ikke, at ræve kunne gøre sådan noget,” – siger hun til sn.dk