Se den rørende video: Signe Lindkvist bryder ud i gråd, da hun åbner helt særlig gave

01/05/2023 12:38

|

Thea Andersen

Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix
Signe Lindkvist kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun fik en paletkniv i fødselsdagsgave.

Mest læste i dag

I går fejrede tv-vært Signe Lindkvist sin 49-års fødselsdag i selskab med sine venner og familie, der ovenikøbet havde sørget for betydningsfulde fødselsdagsgaver.

En af disse var en paletkniv, som hun havde fået af hendes kæreste, Mads Ulrick Holmstrup. Det virker måske ikke nogen speciel gave, men netop denne paletkniv har en helt særlig betydning for Signe Lindkvist.

Det var nemlig hendes mors gamle paletkniv, og dette rørte hende dybt og fik endda tårerne til at trille i flere timer, fortæller hun selv på Instagram.

Det skriver BILLED-BLADET.

- Jeg har nok - måske verdens bedste fødseldag i dag. Morgenmad, ud i haven, frokost i solen med mine 2 kærligheds opladere @karlamyyy @madsulrick og i eftermiddag tager jeg til Frankrig med 3 gamle vidunderlige venner, skriver den nu 49-årige tv-vært og tilføjer:

- Jeg tuede 3 timer i morges over så meget kærlighed, der var lagt i de gaver jeg fik. En bamse med mening og en mission fra min nu 18 datter og fra min elskede kæreste - kunst og så havde han istandsat min mors gamle palette kniv.

Se den rørende video i Instagram-opslaget herunder.