Linse Kessler annoncerer stor nyhed

27/11/2023 14:56

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix
Linse Kessler åbner ny butik.

Mest læste i dag

Tidligere i år blev det afsløret, at det velkendte format "Familien fra Bryggen" sandsynligvis er forbi.

I programmet blev vi især introduceret til Linse Kessler, hvis liv undertiden har været tumultarisk, hvilket har ført hende til utallige flytninger, herunder adskillige lejligheder på Islands Brygge, en kort afstikker til Spanien, efterfulgt af en periode i et hus i Dragør, og til sidst tilbage til Islands Brygge.

Ud over hendes oplevelser med boligskifte har Linse også kastet sig ud i forskellige projekter. Hun forsøgte blandt andet at starte en Bed & Breakfast-virksomhed i Spanien, som desværre ikke blev en succes, ligesom hendes veganske takeaway-sted "Veganski" heller ikke fik den ønskede opbakning. Ikke desto mindre har disse udfordringer ikke slået Bryggens dronning ud af kurs. Tværtimod har hun kastet sig over et nyt projekt, der ligger hende meget på sinde.

Facebook afslører Linse, at hun nu ejer en butik på Bryggen. Den historiske kiosk bliver omdannet til "Potehygge", og renoveringen er i fuld gang. Butikken vil fungere som både et fysisk sted og som pakkecenter for hendes webshop. Linse, der bor blot få skridt derfra, glæder sig over det nye eventyr og inviterer alle til åbningen med løfte om kage og varm kakao.

På Linse's webshop, potehygge.dk, kan man finde et udvalg af tæpper til hunde og katte samt makeup, sweatshirts og hoodies med mere til mennesker. Webshoppen har desuden et velgørende formål, idet køb af varer automatisk støtter arbejdet i dyreorganisationer.