Line Hoffmeyer i vrede over kommentarer: “Jeg forstår det ægte ikke”

08/11/2023 14:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
De fleste influencere har prøvet at få nogle hårde beskeder i indbakken, men nu har Line Hoffmeyer altså fået nok.

Mest læste i dag

Når man er vant til at dele sit liv på sociale medier, kan det åbenbart tiltrække både positiv og negativ opmærksomhed. Dette er noget, som influenceren Line Hoffmeyer begynder at vænne sig til. Ikke desto mindre blev hun overrasket af sine følgeres kommentarer, der strømmede ind på hendes Instagram.

Tumulten opstod på grund af Lines ærlighed om hendes ensomhed, når hendes kæreste, Lasse Rimmer, er væk. Hun har åbent udtrykt, at det er udfordrende for hende at være alene, når kæresten er ude at rejse.

Dette indlæg udløste en strøm af beskeder fra en gruppe af hendes følgere, der mener, at hun burde lære at trives i sit eget selskab. Hendes indlæg blev mødt med skarpe kommentarer, hvilket fik hende til at reagere i et opslag, som kan ses nederst i artiklen.

I opslaget forklarer hun, at hun har modtaget utallige beskeder, hvor hun beskrives som umoden og pinlig, blot fordi hun ikke nyder at være alene.

Line Hoffmeyer forklarer, at hun faktisk kan klare op til seks dage alene, inden hendes familie kommer på besøg, og at hun ser det som en skøn mulighed for at tilbringe tid med de mennesker, hun elsker.

Hun rejser spørgsmål om, hvorfor det er et problem for andre, og hvorfor nogle føler sig provokerede af hendes ønske om at være sammen med venner og familie. Hun reflekterer over, om hendes sociale behov opstod som en følge af hendes hjertetransplantation og den kortere forventede levetid, eller om det blot afspejler hendes personlighed.

På hendes Instagram-story deler hun, at nogle af de personer, der tidligere kom med negative kommentarer, nu vender tilbage og undskylder efter hendes opslag.

Line Hoffmeyer fremhæver det værdifulde budskab om, at vi alle er forskellige, og at respekt for individuelle præferencer bør være i centrum, selv når det drejer sig om spørgsmål om alenetid og selskab.

Se hendes opslag nedenfor: